Reparation och nytillverkning av dynor

Vi har ett stort utbud av tyger, skinn och konstläder. Men även specialskurna madrasser och dynor. Allt för att tillgodose alla kundens behov för sin husvagn, husbil och båt eller vad man kan komma på.

Möbel-Peja´s i Falkenberg är möbeltapetserare med lång och bred erfarenhet av alla typer av möbler. Förutom att vi stoppar och klär om möbler, utför vi reparationer och nytillverkning av dynor till din, husbil eller husvagn. Vi tillverkar även bilklädslar och reparerar båtkapell.

Vårt motto är att tillgodose våra kunders önskemål stort som smått, det kan gälla en ny klädsel till en stol eller ny bilklädsel. Vi ser möjligheter där andra ser problem, tack vare vår långa erfarenhet i branschen kan vi ge tips och råd för ett långt och hållbart reslutat på era möbler.

Det är alltid ett nöje att återställa era möbler till nyskick och dessutom bra för vår miljö. Vi är noggranna och erbjuder kvalificerade tjänster inom möbelomklädsel, renovering och nytillverkning av dynor och renovering av båtkapell. I verkstaden finns även ett sortiment av kvalitetstyger från flera kända leverantörer och vi har försäljning av polyeter, kallskum, dekorspik, bisband och möbelsnören.

Våra kunder är privatpersoner, företag, kommun och landsting. Har du frågor till oss eller vill veta mer om hur vi kan hjälpa just er, är du välkommen att kontakta oss!

Från nya dynor till din husbil till omklädd soffa – ingenting är omöjligt för oss!

Vill du ha en offert på ett objekt använd formuläret nedan

Vill du veta mer om priser osv, bifoga bilder på objekten så återkommer vi med ett svar.

    sydtextil logo
    swaffer logo
    berghem logo
    nevotex logo
    romo logo